6-8 April Alingsås

Sverige är idag ett land som behöver missioneras. Bara några få procent vet vem Jesus verkligen är och att Han lever. Genom iMission önskar vi som arrangerar att du ska inspireras till att vilja bli en missionär. Men också utmanas konkret till att våga ta de första stegen ut i mission, här i Sverige och i utlandet.

Fredagen 6/4 kl 19 drar iMission igång med ett extra stort iGod möte på Alströmerteatern, Teatergatan 7 Alingsås. Sedan fortsätter konferensen med olika aktiviteter under hela lördagen i Equmeniakyrkan Alingsås och på söndagen blir det en avslutande missionsgudstjänst. Kostnaden för konferensen varierar beroende på om du väljer endast mat eller mat och boende. 

Pris Mat: 200 kr, Pris Mat & Boende: 250 kr

ANMÄLAN AV MAT & BOENDE Klicka här...

Talarna i konferensen är unga vuxna som har valt att ägna sina liv åt mission i Sverige och utlandet. De delar inspirerande berättelser för att också du ska våga ta dina första steg ut i mission. Bara några månader efter konferensen går olika missionsresor igång där du kan följa med den ut och hjälpa till. Efter varje möte finns information om dessa resor och  möjligheter att anmäla sig på till...Thailand, Bulgarien, Afrika, Bangladesh, Nicaruaga, Alaska...men också till platser i Sverige där Equmeniakyrkan grundar nya församlingar och behöver din hjälp!

Organisationerna som medverkar i konferensen, Apg 29och Gå ut mission,har utbildningar där du med studiestöd kan gå din första missionärsutbildning redan nu till hösten.

Equmeniakyrkan Alingsås arrangerar  iMission tillsammans med Equmeniakyrkan Region Väst


ANMÄLAN FÖR BOENDE OCH MAT ÖPPNAR DEN 25 FEBRUARI!


Initiativtagare Rickard Lundgren om iMission:

-Historieforskning visar att de första lärjungarnas ålder var mellan 15 och 22 år. Det var dessa Jesus utvalde för att missionera hela världen. När jag hade medverkat på ett iGod möte i Alingsås och satt i min bil på natten hem, slog tanken ner i mig; "Sänd ut ungdomarna som missionärer i Sverige och världen!" Tårarna rann nedför mina kinder när jag tänkte på vilken vacker syn detta skulle bli och när jag mindes min första missionsresa som tonåring. Nu tar en ny generation upp stafettpinnen. Jag bara visste där och då att missionen tillhör ungdomarna! Därför arrangerar vi iMission, och därför ska du vara med på iMission - missa inte detta!